Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    74

    Unanswered: Database is not working in 97 but works in 2000

    FEW CODE CONVERSION
    Hello,

    This wonderful Man did a nice job on what I have requested. However, It's in Access 2000 format. Please see attachment.

    Can anyone kind enough to convert this to Access 97?

    I did convert the database to Access 97 but I can't use the "Print Letter in Word" functions in "5500/5558/5330" tab.

    I get all kinds of error.

    This database works fine with my home Access 2000 and Office 2000.

    However, at work I am using Access 97 and Office 97.

    I would like to use the "Print Letter in Word" function in Access 97 and Office 97 environment.

    Anyhelp will be greatly appreciated.

    Thanks a Bunch.
    Last edited by doran_doran; 09-16-03 at 01:24.

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    Teas
    Posts
    28

    Any Volunteer, Please...

    Any good soul out there wants to help me.

    Can anyone suggest what to do to fix my problem? It may sound hugh trouble, but just look at it you will know it's really easy.

    Thanks a lot.

    Dianna

  3. #3
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas
    Posts
    817
    Provided Answers: 5

    Re: Any Volunteer, Please...

    Originally posted by cool_guy_no_1
    Any good soul out there wants to help me.

    Can anyone suggest what to do to fix my problem? It may sound hugh trouble, but just look at it you will know it's really easy.

    Thanks a lot.

    Dianna

    sound like the word9.0 object library is still referenced or the office90 object library. Try using the office10 or word10 library - check

    tools
    references

    in the vbe window

  4. #4
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas
    Posts
    817
    Provided Answers: 5
    my bad - if it works in 2000 and not 97 you will have to specify the word90 object library or office90 object library - check the references in the 2000 app and see what it references and chances are if you "step down" one library version for the 97 app it sounds like that may correct the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •