Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Alaska
    Posts
    19

    Unanswered: Make Table Query - Invalid Argument Error???

    I'm attempting to run a Make Table query and I keep getting an Invalid Argument Error. This query ran fine a couple of months ago and now it's giving me fits.

    I tried to compact & repair the database and the database gives me an error (after a long wait).

    Whats weird is I can have the Make Table query open in design view and do a right click and select Datasheet view and the query works.

    I even tried to copy/paste the data from the Datasheet view into a unpopluated table...and it fails. I get the same Invalid Argument error.

    Any suggestions on what I might do to fix this problem?

    Thanks...

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Houston, TX
    Posts
    116
    I'm getting a similar problem. I have a feeling that the maximum limits are causing the problem. I saw a message a while back about the limits and mine is 2GB. I'm stumped on how to fix. So I will be happy if someone knows the answer

    texasalynn

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Alaska
    Posts
    19
    Yeah....the only way I fixed my db....was to create a new db and import all of the tables, forms, queries, etc over to the new db. The size of my db went from 2 gigs to 37 megs. It's working fine now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •