I have a website that uses some custom written COM+ components to handle Office documents etc. If I am logged on
and have the Identity for the COM+ package set to interactive user everything is fine but when I log off I get the following

Server object, ASP 0177 (0x8000401A)
The server process could not be started because the configured identity is incorrect. Check the username and password.

I have subsequently created a domain user called ASP_User and changed the identity from interactive to this user. I have
also altered the system policies on the server machine to allow this user to log on as a batch job. This user also has read
rights to \WinNT; \WinNT\System32 and \Program Files.

Now when I run the ASP script I no longer get the 8000401A error and the script appears to be creating the object ok. The
object should now open Word with a document filled with text entered in the ASP page but the page just sits there and
looks like it is loading but nothing happens. If I check the process list there is now a lot of WinWord.exe processes when
there should only be one and the event log has this error:

This error is written about 2 or 3 times a minute indefinetly:

The server {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} did not register with DCOM within the required timeout.

I have checked and the {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} server is for Word.Application

There is nothing wrong with the COM component as when I am logged in as myself and have the COM+ identity set to
interactive user everything works perfectly.

Any help or suggestions would be appreciated.