Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    11

    Unanswered: tablespace usage percentage error

    Hi,
    The tablespace into which i am loading data is showing negative increase in the percentage usage.
    i.e Initially the % usage was 6%. When i started loading data it showed a -10% usage and now it shows -8%. I dont understand this negative increase.
    Any heads on this will be appreciated.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    USA
    Posts
    5,737
    Where exactly did you see this information? If it is in the DB2 catalog, you may need to do RUNSTATS to get accurate information.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    UK
    Posts
    4,650

    Re: tablespace usage percentage error

    Could be some temperory structures were being created in the tablespace but deleted after the load process ...

    Please can you post your table structure and the load command used ... Someone may have an idea ..

    Sathyaram


    Originally posted by asasidar
    Hi,
    The tablespace into which i am loading data is showing negative increase in the percentage usage.
    i.e Initially the % usage was 6%. When i started loading data it showed a -10% usage and now it shows -8%. I dont understand this negative increase.
    Any heads on this will be appreciated.

    Thanks
    Visit the new-look IDUG Website , register to gain access to the excellent content.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    11

    tablespace percentage error

    I see the negative value for percentage usage in the control center listing of tablespace's.
    The table loaded into this tablespace has just two fields- name and imageid. I am loading this table as a map layer using Arccatalog.

    Also, the db2diag.log shows the following:
    2003-07-21-12.32.20.518218 Instance:db2inst2 Node:000
    PID:17138(jre) Appid:
    oper_system_services sqlocshr Probe:200
    DIA9999E An internal error occurred. Report the following error code : "
    18".

    2003-07-21-14.58.27.841585 Instance:db2inst2 Node:000
    PID:30038(db2spmrm) Appid:none
    oper_system_services sqloopenp Probe:36

    errno: 0000 0011 ....


    Please help.
    Thanks,

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •