Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    chinare
    Posts
    7

    Unanswered: Something wrong with sybase central

    I meet a strange question.
    When I start sybase central ,and try to link the db-server in which sybase database located,one error appeared and the application was close. (The error just like "illegally operating.....")
    I try to ping the db-server,and it well connect.
    Everything seems be OK,but I cannot use sybase central anyway.I am very anxious with this problem,how can I solute it??Please Help me .

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    chinare
    Posts
    7

    Re: Something wrong with sybase central

    and the error messge is :"scview error:illegal operation......"

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Willy is on vacation
    Posts
    1,208
    Most likely you are using an older release of Sybase Central to connect to a newer ASE Server.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    chinare
    Posts
    7
    Originally posted by willy_and_the_ci
    Most likely you are using an older release of Sybase Central to connect to a newer ASE Server.
    The server OS is redhat 7.2 and the release of ASE is 11.9.2,the "sybase central" in the client is 3.0.0.1890,and I had "open client" installed.
    I havenot solute the problem now.Please help ..

  5. #5
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Willy is on vacation
    Posts
    1,208
    try to get Sybase Central 3.2 at least...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •