Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7

    Unanswered: pervasive w3monv75 user names garbled

    I have one user that is showing up in w3monv with 2 different user ids I get her name which is fine.. but I also get )(*&#)(*&@ which seems to cause problems... If there are several user names as )&)&)&*(#$ then the pervasive db goes slow or prints won't work or other issues... what would cause this bad id?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,109
    Provided Answers: 4

    Re: pervasive w3monv75 user names garbled

    What version of Pervasive are you using? I think this was a known issue with Pervasive.SQL 7.0 and may have been corrected in SP6. If not, I know that Pervasive.SQL 2000 did address this problem
    Mirtheil Software
    Certified Pervasive Developer
    Certified Pervasive Technician
    Custom Btrieve/VB development
    http://www.mirtheil.com
    I do not answer questions by email. Please post on the forum.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7

    version

    pervasive 2000i

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,109
    Provided Answers: 4

    Re: version

    Are you using SP4 or SP3? What's the exact version of the Monitor (W3MONV75.EXE)?
    Mirtheil Software
    Certified Pervasive Developer
    Certified Pervasive Technician
    Custom Btrieve/VB development
    http://www.mirtheil.com
    I do not answer questions by email. Please post on the forum.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7

    ?

    7.90 build 230 on the w3monv75
    sp3 or 4? on what...

  6. #6
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,109
    Provided Answers: 4

    Re: ?

    Sorry about that. SP3 or SP4 of Pervasive 2000i. The build number you've got shows SP3. SP4 has been out for a while now, It might be something to try.
    Mirtheil Software
    Certified Pervasive Developer
    Certified Pervasive Technician
    Custom Btrieve/VB development
    http://www.mirtheil.com
    I do not answer questions by email. Please post on the forum.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7

    integrated

    the pervasive engine comes with my accounting package... I best leave it alone. however in the add remove it shows 2000 sp4? this machine build 251.003
    I'll have to check the offending machines
    thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •