Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    1

    Question Unanswered: SQL0204 - *FILE not found

    I'm trying to connect to an as/400 using openoffice and an odbc datasource. I keep getting a message of

    [IBM][Client Access Express ODBC Driver (32-bit)][DB2/400 SQL]SQL0204 - DEBLIB.AAPMAINT in MAIN400 type *FILE not found.

    I get this message even after it shows this (and other files) listed as a "table". So in one sense it shows me a table and then can't find it.

    Would like any help that someone can give.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3

    Re: SQL0204 - *FILE not found

    I had the same error message using openoffice with jdbc. try using quotation marks with the name of the table such as: "AAPMAINT"
    that did the trick for me. however I did not yet figure out how to make this work in the datasource view itself...

    regards

    phil


    Originally posted by bolingde
    I'm trying to connect to an as/400 using openoffice and an odbc datasource. I keep getting a message of

    [IBM][Client Access Express ODBC Driver (32-bit)][DB2/400 SQL]SQL0204 - DEBLIB.AAPMAINT in MAIN400 type *FILE not found.

    I get this message even after it shows this (and other files) listed as a "table". So in one sense it shows me a table and then can't find it.

    Would like any help that someone can give.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •