Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    1

    Unanswered: Errors while installing SP3 on Cluster SQL Instance

    Hey Gang,

    I'm having an issue when running SP3a on a SQL Cluster. The cluster is made up of two machines, DB1 and DB2. DB2 is the active node. I have placed all SP3a setup files in c:\sql2ksp3 on DB2, and created a share for that directory. In addition, the account I'm using to logon the SQL Service (and the one I am logging onto the desktop) is a Domain Admin. When I run the service pack setup, I get the following error:
    "Setup failed to perform required operations on the clustered nodes"

    Here's a copy of SQLSP.LOG:
    NumRemoteServers=2
    Server.1=GHPDB2
    Server.2=GHPDB1
    [Server.1]
    NumRemoteServices=1
    1.app="\\GHPDB2\C$\sql2ksp3\x86\setup\setupsql.exe "
    1.server=GHPDB2
    1.script=\\GHPDB2\admin$\GHPDB2_MSSQLSERVER.iss
    1.cmdlineformat=%s k=Nb k=Rm k=Cl -SMS -s -f "\\GHPDB2\C$\sql2ksp3\x86\setup\setup.ins" -f1 %s -f2 "\\GHPDB2\admin$\setup.log" -e "stpsilnt._ex" -b -x "c:\temp\"
    1.user=RAVGOVCON\clusteradmin
    1.name=SQLSetup1
    1.sqlsetup=Y
    1.copyexe=cnvsvc1.exe
    [Server.2]
    NumRemoteServices=1
    1.app="\\GHPDB2\C$\sql2ksp3\x86\setup\setupsql.exe "
    1.server=GHPDB1
    1.script=\\GHPDB2\admin$\GHPDB1_MSSQLSERVER.iss
    1.cmdlineformat=%s k=ClSec k=Rm k=Cl -SMS -s -f "\\GHPDB2\C$\sql2ksp3\x86\setup\setup.ins" -f1 %s -f2 "\\GHPDB1\admin$\setup.log" -e "stpsilnt._ex" -x "C:\"
    1.user=RAVGOVCON\clusteradmin
    1.name=SQLSetup2
    1.sqlsetup=Y
    1.copyexe=cnvsvc2.exe
    00:53:41 Setup is performing required operations on cluster nodes. This may take a few minutes...
    00:53:41 "c:\temp\SqlSetup\Bin\remsetup.exe" C:\WINNT\remsetup.ini saEpwd
    01:02:00 Process Exit Code: (5) Access is denied.

    01:02:00 Begin Action : GetRemsetupRetCode
    01:02:00 Installation return status on GHPDB2 : 3010
    01:02:00 Installation return status on GHPDB1 : 5
    01:02:00 End Action : GetRemsetupRetCode
    #### SQL Server Remote Setup - Start Time 09/19/03 00:53:41 ####

    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr create thread, index=0
    CThread::Run thread [0x94] created for execution.
    CThread::Process [0x94]
    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr create thread, index=1
    CThread::Run thread [0x98] created for execution.
    CThread::Process [0x98]
    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr start thread [0x94],index=0
    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr start thread [0x98],index=1
    Script file copied to '\\GHPDB1\ADMIN$\GHPDB1_MSSQLSERVER.iss' successfully.

    Installing remote service (GHPDB1)...

    An error occured in the service create (GHPDB1): 5...

    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr WaitForMultipleObjects returned: 0
    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr signaled thread [0x98]
    Thread [0x98] exit code: [0x5]
    CProcess::RunUntilComplete [0x94] exit code: 3010
    Remote process exit code was '3010' (GHPDB2).

    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr WaitForMultipleObjects returned: 5
    CThreadPool::RunUntilCompleteHlpr signaled thread [0x94]
    Thread [0x94] exit code: [0x5]
    CThreadPool::RunUntilComplete returned 5
    CThreadPool::RunUntilComplete execution level=1, need execution: 0
    One or more errors occurred while running the remote/unattended setups.

    Disconnecting from remote machine (GHPDB2)...

    Service removed successfully.

    Remote files could not be removed.

    #### SQL Server Remote Setup - Stop Time 09/19/03 01:02:00 ####

    Disconnecting from remote machine (GHPDB1)...

    Service removed successfully.

    Remote files removed successfully.

    #### SQL Server Remote Setup - Stop Time 09/19/03 01:02:00 ####

    I cannot find a log on the remote node at all. As I understand, it should have a log similar to the one from the active node, but does not. Anyone have suggestions? I have also verified that the Domain Admins are local admins on each node, and that they have the rights for logging on as a service and logging on locally. I have also verified that each node can access the ADMIN$ share on the other node. Any help would be great!

    Brett
    Last edited by bcanter; 09-19-03 at 10:41.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •