Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    9

    Unanswered: Oracle 8.1.7 Installation problem after 83% installation

    Hi,

    I attempted to install Orale 8.1.7 on P4 machine having 1 GB RAM. I have windows XP. I changed the file name from Symcjit.dll to symcjit.old.

    It started installation but at 83%, installation did not proceed and did not give any error message. The installation screen was open and there was no action.

    Pl. help what could be the possible reason.

    Thanks

    Shree
    Thanks

    Shree
    Last edited by Guddusp; 09-28-03 at 16:23.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    102

    Re: Oracle 8.1.7 Installation problem after 83% installation

    hi,

    first I have to tell you, Oracle 8i isn't certified with Windows XP.
    Please also notice Oracle 8i will be desupported with 31-DEC-2003.
    But, to try to solve your Problem: There were some Problems using the universal-installer of 8i base release on windows/P4 combination.
    I'd suggest to get a newer installer (e.g. from the version 9i release 2)
    and try to use this installer with the 'old' installation-CDs.
    ^/\x

  3. #3
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    9
    Hi,

    I installed Oracle 8i on Windows XP and m/c P3. It is working fine.

    I installed Oracle 8i on the same P4 m/c having Win 2000 Professional. I changed the OS i.e Win XP, then this problem arised. It is to note that this pc has only Win xp. I tried to install using Oracle 9i installer but not succeeded. So please write me other possible solutions.

    Thanks

    Shree
    Last edited by Guddusp; 10-01-03 at 17:44.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •