Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    20

    Unanswered: ontape -r error -2

    Dear friends,

    I try to migrate database 9.21 on NT server to new machine windows 2000, for that i use: ontape.

    I did backup with ontape -s -L 0 to a file c:\tape00 in wnt, after copy this file to w2000 machine and try to use ontape -r, to but i get a message with error -2 (Error opening file \\.\R, i have two dbspace: first is rootdb in raw device \\.\R:, and second dbstemp in \\.\T:,

    R: and T: are partitions not formated, that are similar in both machines.

    That operation was succesfully over informix 7.31, but not in 9.21,

    Thanks for your help.

    Marcelo E.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Argentina
    Posts
    780

    Re: ontape -r error -2

    Originally posted by marceloespinosa
    Dear friends,

    I try to migrate database 9.21 on NT server to new machine windows 2000, for that i use: ontape.

    I did backup with ontape -s -L 0 to a file c:\tape00 in wnt, after copy this file to w2000 machine and try to use ontape -r, to but i get a message with error -2 (Error opening file \\.\R, i have two dbspace: first is rootdb in raw device \\.\R:, and second dbstemp in \\.\T:,

    R: and T: are partitions not formated, that are similar in both machines.

    That operation was succesfully over informix 7.31, but not in 9.21,

    Thanks for your help.

    Marcelo E.
    HOLA MARCELO,

    Proba de inicializar un on-line en W2000 y luego aplica el restore.

    Gustavo.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    20
    Gracias, pero NO funciono

    Alguna otra idea, o sera un bug ?

    Marcelo E.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Argentina
    Posts
    780
    Originally posted by marceloespinosa
    Gracias, pero NO funciono

    Alguna otra idea, o sera un bug ?

    Marcelo E.
    Hola Marcelo,
    Te molestaría pasarme el onconfig del on-line y la versión de este ?

    Gustavo.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    20
    Hola Gustavo,

    Te envio el onconfig, el ROOTPATH esta sobre \\.\R:, TAPEDEV y LTAPEDEV estan hacia archivos, solo los uso para el respaldo.

    Gracias

    Marcelo E.
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    20
    Se me olvido la version, 9.21

    Marcelo E.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Argentina
    Posts
    780
    Originally posted by marceloespinosa
    Se me olvido la version, 9.21

    Marcelo E.
    HOLA MARCELO

    No veo nada raro, lo que quiero saber si utilizando los mismos dispositivos (R:, etc), al inicializar el on-line eso funciona o no ?
    Si no funciono entonces el restore no va a andar hasta que esto pase.
    Me estoy fijando el la lista de bugs y no encuentro nada.
    El error -2 para el sistema operativo es que no encuentra un dispositivo, evidentemente W2000 no esta pudiendo ver esa partición.


    Gustavo.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    20
    Hola Gustavo,

    Tal vez redacte mal este replay,

    El restore sigue sin funcionar, no puede acceder a esa particion.

    El oninit -i, funciona con las particiones, incluso agrego otros como S: y T:, y puedo ver con onstat -d estan registrados, pero al sacar el backup, nuevamente no trabaja.

    Gracias por tu ayuda.

    Marcelo E.
    Last edited by marceloespinosa; 10-14-03 at 12:45.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •