Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    160

    Unanswered: how to display Database Window

    Hi! I am new to access.

    In the start up option I cleared the check box so that it won't display the database window. Now again I changed the option to show database window.At this time it is not showing the data base window that contains tables forms queries. I got Stuck.I am unable to do my work. Can anyone help me.

    Thanks
    Vad

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    SW Ohio
    Posts
    198

    Re: how to display Database Window

    hit <F11>
    Jim P.

    Supoorting Oracle, MSSQL7, Sybase 8, & Pervasive. Confusion Reigns

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    160

    data base window

    It is not coming up if i hit F11
    Vad

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    SW Ohio
    Posts
    198

    Re: data base window

    Try re-opening the database.
    Jim P.

    Supoorting Oracle, MSSQL7, Sybase 8, & Pervasive. Confusion Reigns

  5. #5
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    160

    data base window

    I am trying till morning it is not coming up. In my sense data base window means window that displays tables, queries,forms,pages,macros.

    thanks
    Last edited by vad; 10-07-03 at 16:06.
    Vad

  6. #6
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    5

    hmmmm

    try holding down the SHIFT key and clicking the mouse when you open the db.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    160

    data base window

    I tried this one too. but I am not getting. Please help me out of this I did nothing today on this project.I don't know whether i changed any settings or not.

    Thank U
    Vad

  8. #8
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Tampa
    Posts
    10
    Are you at the bottom or far side of the work space?
    Can you post a screen print of what you do see when you open the app?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    160
    Thank u very much guys for ur help and patience. Luckily I got it fixed.
    Vad

  10. #10
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Tampa
    Posts
    10
    what was it......so I will not go nuts....

  11. #11
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    445

    Re: how to display Database Window

    Originally posted by vad
    Hi! I am new to access.

    In the start up option I cleared the check box so that it won't display the database window. Now again I changed the option to show database window.At this time it is not showing the data base window that contains tables forms queries. I got Stuck.I am unable to do my work. Can anyone help me.

    Thanks
    Window menu
    Select Unhide

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •