Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    35

    Wink Unanswered: problem with binding (package was not found)

    Hi,

    I have a problem with package while accessing through the application.
    It throws the error SQL0805N
    WITH KVELU.UTILSORA <VERSION NUMBER> WAS NOT FOUND.
    This is running in linux box with versioN UDB 8.1

    I tried with drop and recreate the package ,
    db2rbind package all -u user -p passwd
    REBIND PACKAGE KVELU.UTILSORA VERSION LOCALHOST.LOCALDOMAIN:UTILSORA.SQC:5559711

    bind @db2ubind.lst blocking all grant public
    bind @db2cli.lst blocking all grant public


    Still i am getting the same problem with corresponding package was not found.

    Tried with compiling again also and recreated the package.

    I can not figure out how to solve it, if any one know about this error, please revert me ASAP.

    This is error is happening for the particular one user from linux client to linux server .


    Thanks in advance.
    Muthu

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    35

    Thumbs up Re: problem with binding (package was not found)

    Hi Guys,
    Thanks for looking my problem, problem was solved.
    The problem was shadow file (same file )was created in two different places when he compiled.

    thanks,
    Muthu


    Originally posted by nmkumaran
    Hi,

    I have a problem with package while accessing through the application.
    It throws the error SQL0805N
    WITH KVELU.UTILSORA <VERSION NUMBER> WAS NOT FOUND.
    This is running in linux box with versioN UDB 8.1

    I tried with drop and recreate the package ,
    db2rbind package all -u user -p passwd
    REBIND PACKAGE KVELU.UTILSORA VERSION LOCALHOST.LOCALDOMAIN:UTILSORA.SQC:5559711

    bind @db2ubind.lst blocking all grant public
    bind @db2cli.lst blocking all grant public


    Still i am getting the same problem with corresponding package was not found.

    Tried with compiling again also and recreated the package.

    I can not figure out how to solve it, if any one know about this error, please revert me ASAP.

    This is error is happening for the particular one user from linux client to linux server .


    Thanks in advance.
    Muthu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •