Results 1 to 3 of 3

Thread: schema.ini

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    97

    Question Unanswered: schema.ini

    Okay,

    So after some searching I found that I could use an external schema to aid in uploading my text data into a table.

    However, when I try to access the schema I get an error message that says it can't find the spec. If I create an import spec and use the import spec name then the text imports fine but when I use the schema Access tells me it can't find any file with the name of the schema.

    Oh and the schema is in the same folder as the text file.

    Thanks.

    -C


    ------------Code Follows-----------------

    Function....

    Do stuff....

    ImportText "schema_CAAAFile.ini", "tblAAFile", "C:\datadump\CAAAFile.txt"


    end Function.....


    Sub ImportText(strSpecs As String, strTbl As String, strLoctn As String)

    DoCmd.TransferText _
    TransferType:=acImportDelim, _
    SpecificationName:=strSpecs, _
    TableName:=strTbl, _
    FileName:=strLoctn, _
    HasFieldNames:=False

    End Sub
    Last edited by Mr_Yabbo; 11-20-03 at 14:44.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    97

    Angry Grrr.................

    Here's the "fix".....

    Half a day later!

    http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q241477

    Hope this helps someone else!

    -C

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2

    Re: Grrr.................

    What was the fix? The post is no longer available at Microsoft...

    Originally posted by Mr_Yabbo
    Here's the "fix".....

    Half a day later!

    http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q241477

    Hope this helps someone else!

    -C

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •