Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    New York
    Posts
    14

    Unanswered: Tuning Performance of DB2 V8 + fp2

    Hi all,

    I installed one DB2 server V8 & fp2 on AIX 5.1.3 server with 1 GB memory.

    After that, my team member restored data into instance, db2inst1.

    It looked okay.


    However, I continued to migrate DB2 client to V8 & fp2 also on another server with AIX 5.1.3.

    And then tried to connect from DB2 client to server, some problem happened.

    It took so long, actually no response at all. Even I typed command, "db2 connect to" locally on that DB2 server.
    It still didn't work.


    I also tried to use this DB2 client server to connect the other DB2 server with DB2 V8 & fp2 on AIX 5.1.3.
    It worked.

    Anybody can figure it out ?

    So appreciated!! & Marry Christmas !!

    Sophie

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    1,605
    Hi,

    Are you having the performance problem or you don't get any response at all. If error then please post the error message.

    There is also fp4 available for db2 v8.1. You can also try to install this fixpack.

    Thanks,
    Grofaty
    Last edited by grofaty; 12-24-03 at 03:54.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    New York
    Posts
    14
    Hi,

    I didn't get any response at all. The command, "db2 connect to xxx" seemed endless.

    Thanks again!!

    Sophie

    Originally posted by grofaty
    Hi,

    Are you having the performance problem or you don't get any response at all. If error then please post the error message.

    There is also fp4 available for db2 v8.1. You can also try to install this fixpack.

    Thanks,
    Grofaty

  4. #4
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    191
    Hi Sophie,

    did you try to do a migration to version 8? Did the migration actually succeed?

    What about messages in db2diag.log?

    I remember having seen problems like this during migration from version 5 to version 7 in a partitioned environment. At that time, db2 tried a migrate database from each node or something. The result was a huge mess.

    Johann

    Originally posted by Sophie Hsiao
    Hi,

    I didn't get any response at all. The command, "db2 connect to xxx" seemed endless.

    Thanks again!!

    Sophie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •