Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    7

    Unanswered: sp_addarticle, proc has bug with no know fix

    I have found a bug with the sp_addarticle procedure and have not had any success finding a fix for it. The bug only exists whenever I am adding an article that is vertically partitioned and uses a DTS package to do the processing. In this particular case, I am using snapshot repl. Has anyone experienced this issue before?

    Here is the statement...

    exec sp_addarticle @publication = N'PublicationName', @article = N'ArticleName', @source_owner = N'dbo', @source_object = N'ArticleName', @destination_table = N'ArticleName', @type = N'logbased', @creation_script = null, @description = null, @pre_creation_cmd = N'drop', @schema_option = 0x00000000000000F1, @status = 16, @vertical_partition = N'true', @ins_cmd = N'CALL sp_MSins_ArticleName', @del_cmd = N'SQL', @upd_cmd = N'SQL', @filter = null, @sync_object = null, @auto_identity_range = N'false'

    Here is the error that gets produced...
    Server: Msg 156, Level 15, State 1, Procedure syncobj_0x4344414345344530, Line 1
    Incorrect syntax near the keyword 'from'.


    Any help would be greatly appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    2,232
    No. But if you execute the sp in qa will you receive the error or only in dts ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •