Results 1 to 4 of 4

Thread: DTS Problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    71

    Unanswered: DTS Problem

    Hello All.

    I am posting this on behalf of a friend.

    "I am encountering a funny problem. I am generating a text with copyright sign as a delimiter. But got funny signs after file generation.

    However, if the DTS is executed from another workstation, it works fine. I suspect this is the problem.

    http://support.microsoft.com/default...b;EN-US;133732 "


    Any advise?

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    1,618
    If you are generating the text document from DTS then in theory it should be just a standard text document which doesn't use True Type fonts so I doubt that is the problem....

  3. #3
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    71
    Originally posted by rokslide
    If you are generating the text document from DTS then in theory it should be just a standard text document which doesn't use True Type fonts so I doubt that is the problem....
    Thank you Rokslide.

    I will tell my friend this.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    1,618
    If you can post more information about the DTS package itself we can problem help more.

    Is there any reason they are using the copyright symbol as the seperator as oposed to something more widely used like a | or ,

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •