Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    3

    Unanswered: Access 97 report question

    I have a report that is using a query (that joins two tables) as input.
    In a earlier change a field name in one of table changed. I modified
    the query to pull the new field name. This worked fine. I then modified the report two use the new field name instead of the old one. When I try to run the report it is still asking for the old field name.

    Anyone know what is happening here. Do not want to start over with the report.

    thanks...........

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MI
    Posts
    3,713
    Did you reassign all controls that reference the old column name?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    142

    Re: Access 97 report question

    Originally posted by stevepk
    I have a report that is using a query (that joins two tables) as input.
    In a earlier change a field name in one of table changed. I modified
    the query to pull the new field name. This worked fine. I then modified the report two use the new field name instead of the old one. When I try to run the report it is still asking for the old field name.

    Anyone know what is happening here. Do not want to start over with the report.

    thanks...........
    Check for references to the old name in the Grouping property and in any calculated field that might be doing a sum etc.
    KC

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    3
    thanks.....

    I think there is a grouping by the field name.....

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MI
    Posts
    3,713
    Originally posted by stevepk
    thanks.....

    I think there is a grouping by the field name.....
    Bingo! Missed that one eh?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •