Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3

    Unanswered: Access Reports Not displaying the Data.

    We have a generic problem in MSAccess 2000 reports. When we are running reports data is not visible on the report screen, however if we export the report data is available. Also the query returns records.

    Any one can help on this issue.

    Regards,
    John Varughese
    Last edited by VARUGHESE; 04-18-04 at 03:39.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    CT,USA
    Posts
    250

    Question

    (Noting a possible obvious: ) is the report printing white characters on white background (Fore/back color properties)?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    UK
    Posts
    82
    i had this problem with an invoicing stock control database i'd put together.

    i was using a form with a sub form to input information.

    when the form was full and payment details completed the next step was to click a button.

    the button was set up to run a macro.

    macro 1

    openquery (open appendquery set to reset stock levels)
    open report (to print the invoice)
    closeform (close invoice input form)
    openform (return to main menu)


    Every time i used this it was not showing the last two field input on the report.

    however, the tables had all of the relevant data.

    i got roung this by changing the macro.

    macro 1

    save (save form)
    openquery (open appendquery set to reset stock levels)
    close (close input form and save)
    openform (open input form (locked for editing))
    goto record (goto last record(the one that has just been input))
    open report (to print the invoice)
    closeform (close invoice input form)
    openform (return to main menu)

    although this is probably a long way found, it works for me and does not appear any slower to the operator.

    i hope this helps

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    Originally posted by poliarci
    (Noting a possible obvious: ) is the report printing white characters on white background (Fore/back color properties)?
    Thanks for the reply,we have already checked the Fore/back color properties they black and white respectively. We are waiting for your valued guidance.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MI
    Posts
    3,713

    Re: Access Reports Not displaying the Data.

    Originally posted by VARUGHESE
    We have a generic problem in MSAccess 2000 reports. When we are running reports data is not visible on the report screen, however if we export the report data is available. Also the query returns records.

    Any one can help on this issue.

    Regards,
    John Varughese
    How is this report being generated? Are you using macros? Queries? From where? This sounds like a delay issue where the data is being delivered AFTER the report runs ... Try looking at adding a delay in your process ...

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    Thanks for your suggestions. The problem is resolved by reinstalling Office 2000 and MSAccess 2000. It seems there was some conflict between MS Office 97 and MSAccess 2000.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •