Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pinoy in NJ
    Posts
    104

    Question Unanswered: Scheduled DTS not running

    I created a DTS Local Package that should run on a specified time (ex. 9:00 AM) using EnterPrise Manager on my PC.

    It is basically copying a file from our AS400 to the SQL server. It works fine if you execute it but the scheduler does not run at the specified time.

    Am I missing anything here?

    TIF

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    18

    Re: Scheduled DTS not running

    Originally posted by ARPRINCE
    I created a DTS Local Package that should run on a specified time (ex. 9:00 AM) using EnterPrise Manager on my PC.

    It is basically copying a file from our AS400 to the SQL server. It works fine if you execute it but the scheduler does not run at the specified time.

    Am I missing anything here?

    TIF

    chk if SQL Agent is started

  3. #3
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pinoy in NJ
    Posts
    104
    Yup. The Agent is running. When I checked the jobs, I see an "X" on the DTS job I created and says that it failed. However, I can't see a log that gives me the exact reason why it failed.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    101
    Check your Agent service account has permission on AS 400 server!

  5. #5
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pinoy in NJ
    Posts
    104
    When I configured my DTS, I entered the AS400 user credentials so I figured this is enough since when I execute my DTS, in works just fine. It's only when I use the schedule that it doesn't work.

    How do you check anagent service account permission on a AS400? Sorry, I'm relatively new using this DTS thing.

    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    101
    can you just check sql agent error, see what it says!!
    Agent right-click--Display error log.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    In a large office with bad lighting
    Posts
    1,040
    Don't forget that when you interactivly run a DTS package, it runs under your credentials. When SQLAgent runs it, it runs with the permissions given to SQLAgent. Maybe you have permissions to access the AS400 but SQLAgent does not??

  8. #8
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pinoy in NJ
    Posts
    104
    Originally posted by tomh53
    Don't forget that when you interactivly run a DTS package, it runs under your credentials. When SQLAgent runs it, it runs with the permissions given to SQLAgent. Maybe you have permissions to access the AS400 but SQLAgent does not??
    I see the error log but it does not show my any logs for yesterday and today. As a matter of fact, the last log date is 2/15/2004.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    101
    Probably Agent configured to clear all jobhistory logs..
    In anycase as tom said, look into SQLAgent service account has permission to connect AS400. When you run it manually it takes your credentials..when it runs under SqlAgent it looks for SqlAgent service account.

  10. #10
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pinoy in NJ
    Posts
    104
    Thanks for the TIPs. I will look into it more thoroughly.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •