Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Europe
    Posts
    369

    Exclamation No matches for "backup"??? Give me a break.

    What has changed behind the scenes regarding search capabilities after the recent site update? When I search for "backup" in the MS Access forum - which I KNOW normally gives several hits, I get none..!

    Daniel.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Préverenges, Switzerland
    Posts
    3,740
    at the time of writing, the most recent post in f84 has subject "Display "
    there are no search hits for "display"

    there are no search hits for "ODBC"

    there are no search hits for "connect"

    .......there are no hits for any search!


    izy
    currently using SS 2008R2

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    246
    I have the same problem as well, if I search under my user name then nothing is retrieved. I also tried searching using the title of a last post I could see, again no results were returned..............................something is very wrong.

    regards
    John

  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1
    Searching hasn't worked for the past couple of days. Does anyone know how to contact the site admins?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Europe
    Posts
    369
    Quote Originally Posted by chardos
    Searching hasn't worked for the past couple of days. Does anyone know how to contact the site admins?
    I bet they are monitoring at least this forum closely, although they are strangely absent with comments/opinions/status. Must be working hard "on things". They probably have issues of more critical character/potential that does not work perfectly after the change, than what have appeared in this feedback, guess they have a dynamic priority list...

    But it would be nice with a sense of "contact" though.

    D.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    They may need to regenerate search index since it looks like they upgraded to a new version of vBulletin.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Burbank & Santa Cruz de la Sierra
    Posts
    3,716

    Angry Grrrrrr

    Quote Originally Posted by MiF
    They may need to regenerate search index since it looks like they upgraded to a new version of vBulletin.
    I sure wish they'd do it!!!
    aka "Paul"
    Non est ei similis.

    I just read "100 Things To Do Before You Die". I was surprised that "Yell for help!!" wasn't one of them

  8. #8
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    Soooo.... uhhhmmm.... when is searching going to work again??? (hint, hint; poke, poke)

  9. #9
    Join Date
    May 2004
    Posts
    4

    Tried to search ......

    Tried to search for "table" in Oracle group after my real search gave no results.

    "table" is not in any of the messages in the Oracle section according to search!

    Is there anyone responsible for this site?
    I am aware that this site is free and I should be happy I can access it but it would be much better if I could search for information as I expect most questions have been answered already.

    Thanks anyway,
    YakoBay

  10. #10
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4
    I am also having problems searching - no matches for any searches at all.

  11. #11
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    23
    Ditto... most frustrating not to be able to search through the posts.


  12. #12
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    In front of the computer
    Posts
    15,579
    It would be nice if search worked within the forum, but for now I just use Google to search.

    -PatP

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •