Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    21

    Unhappy Unanswered: Backup server stalls

    Hi all,

    Using ASE 12.5.0.1 on UNIX Tru 64.

    After running smoothly for over 6 months, my backup server now stalls (process doesn't end) some every week.

    This is an example from the error log. As you can see, the process of 16:14 is ended okay. The process of 17:14 stalls:

    May 25 16:14:04 2004: Backup Server: 4.41.1.1: Creating new disk file /backup/cms_ijs/2004-05-25/CMS0400.2004-05-25_1614.tran.
    May 25 16:14:04 2004: Backup Server: 6.28.1.1: Dumpfile name 'CMS0400041460E448' section number 1 mounted on disk file '/backup/cms_ijs/2004-05-25/CMS0400.2004-05-25_1614.tran'
    May 25 16:14:04 2004: Backup Server: 4.58.1.1: Database CMS0400: 15246 kilobytes DUMPed.
    May 25 16:14:04 2004: Backup Server: 3.43.1.1: Dump phase number 3 completed.
    May 25 16:14:04 2004: Backup Server: 4.58.1.1: Database CMS0400: 15254 kilobytes DUMPed.
    May 25 16:14:04 2004: Backup Server: 3.42.1.1: DUMP is complete (database CMS0400).
    May 25 17:14:04 2004: Backup Server: 4.41.1.1: Creating new disk file /backup/cms_ijs/2004-05-25/CMS0400.2004-05-25_1714.tran.
    May 25 17:14:04 2004: Backup Server: 6.28.1.1: Dumpfile name 'CMS0400041460F259' section number 1 mounted on disk file '/backup/cms_ijs/2004-05-25/CMS0400.2004-05-25_1714.tran'
    May 25 17:14:04 2004: Backup Server: 4.58.1.1: Database CMS0400: 28708 kilobytes DUMPed.

    I hope someone recognices this problem.

    thanks!


    Peter!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    207
    Any errors in ASE errorlog? OR
    Did you try to bounce the backup server?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    21
    No errormessages what so ever. And I had to have the server-process killed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •